Nieuwe laptop via ICT vanaf Morgen & De Waaier

Karin, onze PR medewerkster, mocht onlangs bij ICT vanaf Morgen een laptop ophalen. Onze oude laptop was nodig aan vervanging toe. Via De Waaier kon Karin bij ICT vanaf Morgen terecht. Het was even wat werk om alles weer over te zetten, maar inmiddels doet alles het en zijn we super blij met onze nieuwe laptop! Dennis (van ICT vanaf Morgen) heeft ook gelijk onze printer gecontroleerd en ook die doet het weer als nieuw! Dus, ICT van Morgen en De Waaier: bedankt! We zijn erg blij met jullie hulp, en de vriendelijke ontvangst door ICT vanaf Morgen.

 

Meer weten over ICT vanaf Morgen?

ICT vanaf morgen is als Social Enterprise vooral gericht op twee maatschappelijke taken: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een een zinvolle dagbesteding te bieden en weer perspectief op de arbeidsmarkt te geven. Dit doen we o.a. door afgeschreven ICT apparatuur te refurbishen. Zo dragen we bij aan het arbeidsparticipatie en het verminderen van ICT-afval.

Wij als sociale onderneming kennen een verdienmodel die vooral gericht is om invulling te geven aan die maatschappelijke uitdagingen. We proberen impact te creëren, het verschil te maken! Geld verdienen is een middel daarin, niet het doel. 

Bedrijven doneren hun ICT-apparatuur aan ons. En dat zijn niet de minste bedrijven: TATA-Steel, De Volksbank, De Sociale Verzekerings Bank (SVB), NH1816, Vezet. Dat is een prachtig uitgangspunt om die maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Maar ook aan onze leveranciers durven we te vragen om mee te doen in onze missie. Misschien niet meteen in geld, maar wellicht in diensten. Of creatieve bijdragen. Want samen staan we sterker!

Meer weten over ICT vanaf Morgen? klik hier!

En De Waaier? Klik hier!

 

TERUG NAAR OVERZICHT