Vertrek Marieke bij Aanloophuis De Steiger per 1 november

Vanaf het moment dat ik zes jaar geleden begon met mijn werk als coördinator voor Aanloophuis De Steiger is er veel veranderd en gebeurd. Zowel binnen De Steiger, bij bezoekers, met medewerkers en in de wereld om ons heen. Maar ook in mijn eigen leven. Tegelijk zie ik nog altijd dezelfde huiskamer, waar heel veel mensen trouw en liefdevol bij betrokken zijn. In De Steiger, maar ook op de Achterdam en op straat. Dit is door de jaren heen gelukkig niet veranderd. En dat dit ook belangrijk blijft, daar geloof ik in!

De Steiger is voor mij een belangrijke plek geworden. Ik mocht er veel geloof, hoop en liefde ervaren en delen met anderen. Ik ben dankbaar voor de band die ontstond met bezoekers en vrijwilligers; en de openheid die er was. Maar ook de wederkerigheid wanneer gasten naar mij vroegen of betrokken waren bij dingen uit mijn leven. Want in dezelfde periode mocht ik ook moeder worden. Met een glimlach, trots én dankbaar kijk ik terug en ik zal De Steiger blijven herinneren. 

 

Vanwege mijn verhuizing stop ik met werken bij De Steiger. 

 

Iedereen met wie ik de afgelopen jaren mocht samenwerken, wil ik bedanken voor de fijne tijd en samenwerking!

Voor het nemen van afscheid is deze week nog gelegenheid. Zaterdag 29 oktober vindt tijdens openingstijden (inloop tussen 14u-17u) een afscheidsfeestje plaats (iedereen is welkom!).

TERUG NAAR OVERZICHT